el-cykel1

Billige elcykler på tilbud

Hos CYKELSKRÆDDEREN har mange elcykler på lager til billige priser. Selvom vi sælger billige elcykler, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Læs videre og lær mere om elcykler, og find en god og billig elcykel, der opfylder alle dine ønsker.

Hvad er fordelen for dig.

Den helt store fordel ved en elcykel i sammenligning med en tradtionel cykel er, at en elcykel har en lille batteridrevet hjælpemotor, der letter cyklingen betydeligt. En elcykel fungerer helt som en almindelig cykel, og det kræver intet særligt kendskab til elcykler at køre på dem. Det smarte ved en elcykel er, at modvind og bakker ikke er problematiske for din cykeltur. Med hjælpemotoren kommer du nemt og hurtigt over de forhindringer, du normalt oplever, når du cykler.

Når man køber en elcykel online er det et spørgsmål om en tillidssag, hvordan forholder man sig ved garanti, eller ved service. Kan man få hjælp til gennemgang af cyklen, så man får en god start, dette er bare nogle af det spørgsmål der kan opstå når man vælger at kigge på elcykler online i en webshop.

 

For CYKELSKRØDDEREN På den måde kan vi altid hjælpe med spørgsmål når vi leverer din nye elcykel, eller vi kan komme og hjælpe hurtigt hvis uheldet skulle være ude og der opstår en reklamation på din elcykel købt hos os. Er vi rigtigt uheldige og den skal en tur forbi værkstedet, kan vi låne dig en anden, så du ikke skal undvære en cykel. - Samtidig er vores priser nogle af de laveste på markedet.

 

Hvilken elcykel skal jeg så vælge?

Der findes mange mærker og mange forskellige modeller af elcykler på markedet. Vi har her hos CYKELSKRÆDDEREN mange års erfaring i salg af elcykler. Dette har betydet at vi har sorteret i de mærker vi ikke syntes er pålidelige nok til det danske klima. Derfor forhandler vi kun de bedste mærker hvor kvalitet, men også service er i orden.

 

Du skal gøre dig klart om du ønsker en elcykel i sportmodel, citybike eller måske den klassiske shoppingcykel. Dernæst skal du finde et budget så du ved hvor meget du vil bruge på en ny elcykel, derefter kan du afsøge markedet for det bedste tilbud, dette har vi gjort for dig, så hos CYKELSKRÆDDEREN kan du trygt handle og samtidig vide at du laver den bedste handel.

 

Der er mange forskellige batterier?

 

Alle de elcykler vi forhandler bruger den nyeste teknologi i deres batterier. Det giver længere levetid og forlænger samtidig rækkevidden på din elcykel.

 

Centermotor, forhjulsmotor, baghjulsmotor?

 

Centermotor og forhjulsmotor er lige pt. de meste solgte systemer i Danmark til elcykler. Centermotoren bliver tit rost for at have det mest behagelige træk, desværre er denne type dog også den dyreste. Vi har i mange år forhandlet elcykler med forhjulsmotor, som fx. Raleigh, Kildemoes, Centurion, Nishiki med flere. De er roste modeller og score altid godt i tests.

 

Ønsker man en elcykel med centermotor er MBK, Raleigh, Ebsen,E-Fly at foretrække. Typisk køre de med Bosch, Shimano eller Bafang motorsystem. Alle 3 systemer meget pålidelige og kan godt anbefales til det danske klima.

 

Alt du skal vide om elcykler

Elcykler er tiltagende blevet mere og mere populære indenfor de sidste par år, da flere og flere har opdaget fordelene ved at købe en elcykel. En elcykel kan for mange lette gøremålene i hverdagen, og en elcykel kan i nogle tilfælde være et alternativ til en scooter eller sågar en bil. Modsat en scooter eller en bil får du stadig en masse motion samtidigt med, at du også sparer penge på benzin. Elcyklen er også langt billigere at vedligeholde end en bil.

 

Det eneste, du skal sørge for med en elcykel, er at lade den op. Alle elcykler her på cykelshoppen.dk har dog mobile opladere, så du nemt kan tage opladeren til din elcykel med dig, hvor end du skal hen. Du kan også sagtens cykle på din elcykel uden at den er ladet op, men da den er noget tungere end en almindelig cykel, så kan det være en ret tung affære, hvis du glemmer at lade din elcykel op.

 

Elcykler er en lidt større investering end en almindelig cykel. Til gengæld kan den hjælpe dig med en masse praktiske ting i hverdagen. Mange bruger en elcykel som en hjælp i hverdagen – for eksempel når der skal handles. Langt de fleste elcykler kommer med en rummelig cykelkurv, hvilket giver dig rigtig gode muligheder for at bruge den som en praktisk hjælp til en lang række formål.

 

KØR PÅ EL-CYKEL

Vær grøn og kør på el

I mange tilfælde kan en elcykel erstatte en bil. Og det har mange fordele! Der er naturligvis en stor økonomisk besparelse at hente, hvis du vælger at investere i en elcykel fremfor en bil. Derudover får du motion, når du kører på din elcykel, og sidst, men ikke mindst, vil miljøet takke dig for dit valg. En elcykel kører nemlig ikke på benzin, og sviner derfor ikke. Så det er bare om at hoppe op på saddelen og køre ud i det blå på din grønne elcykel!

Få lettet den normale cykeltur

En elcykel er også optimal for dig der gerne vil cykle, men gerne vil have lettet din cykeltur lidt. Mange undlader eksempelvis at cykle på arbejde eller i skole, fordi de ikke vil møde op gennemsvedte og opkogte. Andre har lige lidt for langt til, at de har overskud til at cykle frem og tilbage til hverdag. Det kan også være, at du bor i en område med mange bakker, der er hårde at cykle op af, eller at det er hårdt for dig fysisk at cykle på en almindelig cykel. Her er elcykler et super godt alternativ, da du får lettet din cykeltur, men stadig får den daglige motion.

Find din nye elcykel

Her hos CYKELSKRÆDDEREN har vi ofte en række gode tilbud på elcykler. Når du vælger hvilken elcykel, der er den rette for dig, så skal du som altid finde den rigtige størrelse, det rigtige antal gear mv. Men du bør også se på batterilevetiden på den elcykel, du overvejer at købe. Skal du bruge din elcykel til længere ture? Så er det en god idé, at du vælger en cykel, hvor du kan køre langt pr. opladning. Jo højere antal watt desto længere kan du køre pr. opladning.

 

Hos os kan du både få elcykler som mountainbikes, traditionelle damecykler eller som citybikes. God fornøjelse med din nye elcykel.

CYKELSKRÆDDEREN har handlet med herre- og damecykler i mere end 10 år og vi ved, hvor vigtigt det er med en god og solid cykel. Vi køber stort og godt ind, og det giver billige priser til dig.

 

Hvis du vælger at købe din nye elcykel hos os, så leverer vi den klargjort lige til dig. Så hvis du køber din cykel hos os, så er du klar til at tage den i brug med det samme!

 

Jeg har flere spørgsmål om elcykler?

Vi elsker en god snak om elcykler, tøv derfor ikke med at skrive, eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål. Ring til vores kundeservice på 49 18 13 04 - eller send en email til cykelskradderen@outlook.dk, Hvis du har mulighed at komme forbi i Cykelskrædderen så må vi vejlede dig og du har mulighed at prøve en el- cykel.

 

Vi håber at kunne få lov til at levere din nye elcykel.

3 måneders Gratis Service garanti

på alle nye cykler

Vi tilbyder altid

professionel hjælp

Kæmpe udvalg af cykler

Vi har de mest kvalitive mærker